Facebookpausen (Del 3)

Så gik 3. uge af pausen fra Facebook og jeg kan fortælle at jeg stadigvæk holder det, med undtagelse af Messenger som jeg fortalte om i sidste uge.

Jeg bruger stadigvæk mere og mere tid væk fra computeren og det er dejligt. For at bruge computeren endnu mindre, har jeg nu bestilt en fastnettelefon, sådan at jeg ikke behøver at have computeren tændt hele tiden i frygt for at misse skype og facetime opkald.

Jeg har fået min computerfri tid til at gå med at spille lidt fodbold når der lige var en ven på besøg som gad det. Ellers har jeg læst lidt i nogle bøger, selvom det virkelig er noget jeg godt kunne blive bedre til. Jeg går også og drømmer om hvilke indlæg jeg skal skrive på bloggen, når jeg er færdig med dette tema om Facebook. På en måde kan jeg godt lide at skrive i temaer. Man har et emne hver uge i den periode og behøver ikke at skulle finde på det. Til gengæld er jeg jo ret god til at få emnerne til at poppe op i mit hoved og så er det lidt kedeligt at skulle skrive dem på ventelisten.

Som du nok kan fornemme, bliver der en del overskud til at reflektere når man ikke er på Facebook, eller holder en pause og hvis du har mod på at deltage i den sidste del af måneden, eller har brug for tips, så skriv i kommentarfeltet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *