Minimer dine udgifter

Jeg har opdaget en tendens der ligger og ulmer i visse politiske subkulturer og den er egentlig meget spændende. Derfor har jeg tænkt mig at tage hul på den over de næste uger. Det handler om at minimere sine udgifter og målet man sigter efter, er selvfølgelig at leve gratis, selvom det nok er de færreste der reelt kommer til det.

I de næste par uger, vil jeg derfor prøve at lægge tankegangen over på min egen hverdag, for at se hvor meget jeg egentlig kan gøre. Jeg bor sammen med min kæreste, som ikke er helt ligeså interesseret i emnet, så allerede der er der en lille forhindring, som jeg skal danse lidt rundt med. Det betyder i hvert fald at der er visse fællesudgifter som jeg ikke kan skære væk, selvom jeg gerne ville, hvis jeg var alene om at bestemme det.

Følgende poster kan jeg personligt ikke gøre så meget ved, men hvis du er single, eller er i et forhold hvor I begge har interessen kan det måske være anderledes for dig.

  • Madbudget
  • Internet
  • Husleje
  • Strøm
  • Varme

Det jeg har at arbejde med er altså:

Det er altså de sidste fire kategorier som jeg vil se på i de følgende uger. Jeg har nogle forventninger til hvilke skridt der kunne være gode at tage, men jeg skriver de reelle tiltag hver uge, så følg endelig med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *